Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Veţi plăti mai mult dacă nu faceţi asta la timp: Au mai rămas zile numărate

© Sputnik / Miroslav Rotariбанкноты номиналом 200 лей
банкноты номиналом 200 лей - Sputnik Moldova
Abonare
Fiscul informează cetăţenii că termenul limită de achitare a impozitului pe bunurile imobiliare pentru persoanele care doresc să beneficieze de reducere de 15% a fost extins - vezi până în ce dată.

CHIŞINĂU, 9 iun — Sputnik. Pe data de 30 iunie expiră termenul de achitare a impozitului pe bunurile imobiliare pentru persoanele care doresc să beneficieze de reducere de 15%. Serviciul Fiscal de Stat (SFS) precizează în context că, din motiv că în acest an data de 30 iunie este zi de odihnă, termenul limită pentru doritorii de a beneficia de reducere a fost extins până la data de 2 iulie2018.

дом - Sputnik Moldova
Deputații simplifică procedura de vânzare și procurare a imobilelor

Totodată, SFS anunță că persoanele ce vor achita integral impozitul pe bunurile imobiliare și/sau impozitul funciar până la data de 2 iulie2018, beneficiază de dreptul la o reducere în mărime de 15% din suma impozitului calculat pentru anul curent.

Dacă contribuabilii nu vor profita de acest drept, impozitul pe bunurile imobiliare și/sau impozitul funciar urmează a fi achitat în părți egale nu mai târziu de 15 august și 15 octombrie anul curent.

Totodată, SFS reiterează: acest tip de impozit poate fi achitat on-line.

Fluxul de știri
0