Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

L-au angajat la muncă, dar el i-a jefuit de 38 de mii de lei - Imagini de te iau fiorii

© Sputnik / Мирослав РотарьЗаправка
Заправка - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Doi tineri au fost reținuți de polițiști după ce au jefuit o stație de alimentare cu carburanți.

CHIȘINĂU, — Sputnik. Doi tineri de 21 și 23 originari din Chișinău și Anenii Noi au fost reținuți de polițiști Inspectoratului de Poliție Râșcani. 

26-летие со дня основания специальной бригады «Фулжер» - Sputnik Moldova
Societate
Reținere ca în filme: Trei hoți periculoși au fost reținuți de angajații "Fulger„ - Video

Aceștia au intrat în data de 6 iunie într-o stație de alimentare cu carburanți și au furat 38 641 de lei. Mai mult, unul dintre indivizi a agresat fizic casierul.

Din imaginile video surprinse de camerele de supraveghere se vede cum tânărul lovește puternic cu pumnul bărbatul care era în interiorul încăperii și sustrage banii din masa casierului. Potrivit poliției, unul dintre hoți era angajat al stației de alimentare auto și cunoștea locul unde sunt pătrați banii și care ar fi organizat jaful.

În cadrul audierilor suspecții și-au recunoscut vina. Ei au fost reținuți pe un termen de 72 de ore și sunt cercetați penal pentru jaf în arest. Potrivit legislației în vigoare, bănuiții riscă o pedeapsă cu închisoare pe un termen de până la 7 ani.

 

Fluxul de știri
0