Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Reținere ca în filme: Trei hoți periculoși au fost reținuți de angajații "Fulger„ - Video

© Sputnik / Miroslav Rotari26-летие со дня основания специальной бригады «Фулжер»
26-летие со дня основания специальной бригады «Фулжер» - Sputnik Moldova
Abonare
Trei indivizi au fost reținuți de oamenii legii pentru că au furat bunuri valoroase din mai multe locuințe.

CHȘINĂU, 10 mai — Sputnik. O grupare criminală specializată în furturi din locuințe a fost anihilată de polițiști și angajații Brigăzii de Poliție cu Destinații Speciale "Fulger". Aceștia forțau geamurile locuințelor și intrau în casele oamenilor.

Hoț - Sputnik Moldova
Societate
Se întâmplă chiar în Capitală! Hoți de buzunare, în plină acțiune

Din grupul criminal făceau parte trei indivizi cu vârstele cuprinse între 28 și 30 ani, locuitori ai municipiului Chișinău, comuna Trușeni. Ei au mai fost judecați anterior pentru acțiuni similare. În urma perchezițiilor, polițiștii au depistat mai multe instrumente electrice pentru construcții. Indivizii nu au putut demonstra că aceste lucruri le aparțin.

Hoții ar fi pătruns în mai multe locuințe din comuna Trușeni în perioada ianuarie — aprilie. Aceștia forțau geamurilor din termopan ale caselor atunci când proprietarii nu erau acasă. Indivizii sunt cercetați penal pentru furt. Ei riscă patru ani de închisoare sau amendă de până la 67.500 de lei. 

Fluxul de știri
0