Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Acțiunile Occidentului împotriva Rusiei sunt contraproductive

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaПрямая линия с президентом России Владимиром Путиным
Прямая линия с президентом России Владимиром Путиным - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Federației Ruse le-a propus partenerilor occidentali să se așeze la masa de negocieri și să elaboreze decizii adecvate pentru situația actuală.

CHIȘINĂU, 7 iunie — Sputnik. Acuzațiile necontenite făcute în adresa Rusiei creează o atmosferă de descurajare a Rusiei, a declarat joi, la Moscova, președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, în cadrul „liniei directe".

Прямая линия с президентом России Владимиром Путиным - Sputnik Moldova
Rusia
Ce a spus Putin despre eventualitatea unui al treilea război mondial

„Aceasta este o modalitate de a descuraja Rusia. De ce se procedează astfel? Rusia este considerată drept o amenințare, un concurent. Aceasta este o politică greșită. Trebuie să cooperăm, iar efectul va fi pozitiv", a menționat Putin.

Potrivit liderului de la Kremlin, în multe țări deja se vorbește la nivel politic despre necesitatea de a stabili relații pozitive cu Rusia.

„Mulți parteneri de ai noștri conștientizează actualmente acest lucru. Sper că în curând aceasta se va produce, că toți vor înțelege că acțiunile actuale din partea Occidentului sunt contraproductive", a spus șeful statului rus.

Totodată, Putin a menționat că „a sosit timpul să ne așezăm la masa negocierilor și să elaborăm schemele securității europene, adecvate pentru realitățile de astăzi".

Fluxul de știri
0