Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un șofer beat s-a dat în spectacol în fața polițiștilor: Iată ce a pățit acesta - Video

CC0 / Pixabay / Aghilms / Одометр
Одометр - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat a furat o mașină din curtea unei spălătorii auto și a urcat la volanul acesteia în stare avansată de ebrietate.

CHIȘINĂU, 6 iun — Sputnik. În data de 5 iunie, în jurul orei 20:00, ofițerii de patrulare din municipiul Bălți au fost anunțați că șoferul unui automobil de model „Dacia Logan" este suspectat că s-ar afla la volan în stare de ebrietate.

Проверка автомобиля - Sputnik Moldova
Societate
Ghinion la frontieră pentru un mare hoț moldovean. Vezi ce l-a dat de gol

Inspectorii de patrulare s-au deplasat imediat în direcția indicată și au depistat mijlocul de transport. Șoferul nu a oprit la indicația polițiștilor și și-a continuat drumul cu viteză excesivă. Într-un final, în curtea unui bloc, angajații INP au reușit să scoată forțat individul din mașină. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat de 49 de ani, locuitor al orașului Bălți.

Conducătorul auto avea o alcoolemie în aerul expirat de 1.11 mg/l. El le-a spus ofițerilor de patrulare că este lucrător la o spălătorie auto din oraș și a luat mașina pentru a pleca acasă, fără permisiunea proprietarului automobilului. La locul reținerii a fost chemată grupul operativ pentru documentare. Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs incidentul.

Fluxul de știri
0