Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ghinion la frontieră pentru un mare hoț moldovean. Vezi ce l-a dat de gol

© SputnikПроверка автомобиля
Проверка автомобиля - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr dat în căutare națională pentru furt în proporții deosebit de mari a fost reținut de polițiștii de Frontieră din cadrul Sectorului Sculeni, după ce el a prezentat un buletin de identitate romanesc falsificat.

CHIȘINĂU, 4 dec — Sputnik. Încă la începutul lunii octombrie, angajații Poliției de Frontieră au reținut un tânăr dat în căutare națională pentru săvârșirea infracțiunii de furt în proporții deosebit de mari. Acesta nu doar că era căutat pentru furt, dar mai deținea și acte de identitate falsificate.

Общественный транспорт - Sputnik Moldova
Societate
(VIDEO) Cum acționează hoții de buzunare: Mărturiile unei victime

În zona de competență a Sectorului Poliției de Frontieră Sculeni, la aproximativ 400 de metri de râul Prut, pe direcția localităților Taxobeni-Șendreni, patrula Poliției de Frontieră a oprit pentru verificări un autoturism. În vehicul se aflau mai mulți indivizi, între care un tânăr de 22 de ani cu dublă cetățenie: a Republicii Moldova și a României. Solicitat să se legitimeze, el a prezentat un buletin de identitate românesc cu elemente de falsificare.

Oamenii legii au constatat că persoana în cauză este anunțată în căutare de către poliție pentru săvârșirea infracțiunii prevăzute de Articolul 186 (aliniatul 5) al Codului Penal al Republici Moldova — furt în proporții deosebit de mari.

Autor: Angela Covalciuc

Fluxul de știri
0