Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Parlamentul se convoacă în ședință. Detaliul care va face ședința picantă

© Sputnik / Miroslav RotariȘedința Parlamentului RM 21.09.17
Ședința Parlamentului RM 21.09.17 - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Deputații de la Chișinău se întrunesc joi în ședință plenară, care se anunță a fi fierbinte.

CHIȘINĂU, 6 iunie – Sputnik.  Parlamentul se va convoca în ședință plenară joi, 7 iunie, începând cu ora 10:00. Biroul Permanent al Parlamentului a aprobat ordinea de zi a ședințelor în plen pentru săptămâna aceasta. 

Plenul Parlamentului va examina propunerile de modificare și completare a Legii bugetului de stat pentru anul 2018, a Legii fondurilor asigurării obligatorii de asistență medicală și a Legii bugetului asigurărilor sociale de stat. 

Микрофон в студии радио Sputnik - Sputnik Moldova
Năstase rămâne fără împuterniciri - Legea privind statutul Chişinăului ar putea fi anulată

Deputații vor mai dezbate un șir de modificări și completări la Legea comunicațiilor electronice, Legea cu privire la organizarea și desfășurarea activității turistice în Republica Moldova, Legea privind siguranța traficului rutier, Legea cu privire la Centrul Național Anticorupție, Legea privind organizarea și funcționarea Comisiei naționale pentru consultări și negocieri colective. 

Parlamentarii mai urmează să dezbată și să voteze modificări la Legea privind statutul alesului local.

Pe ordinea de zi mai figurează ratificarea Protocolului adițional Nagoya-Kuala Lumpur privind răspunderea și repararea prejudiciului la Protocolul de la Cartagena privind biosecuritatea, precum și a Acordului cu Guvernul Federației Saint Kitts și Nevis privind abolirea regimului de vize pentru posesorii pașapoartelor diplomatice, oficiale, de serviciu și ordinare.

Fluxul de știri
0