Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Așa ceva nu a mai fost în Parlamentul Republicii Moldova

Abonare
Deputații din Parlamentul Republicii Moldova încep o nouă practică în activitatea sa. Premiera va fi pusă în aplicare până în luna iulie.

CHIȘINĂU, 5 iunie – Sputnik. În premieră pentru Parlamentul Republicii Moldova, foile cu antet vor circula electronic în Legislativ. Hotărârea a fost aprobată de Biroul permanent al Parlamentului.

Ședința Parlamentului RM 21.09.17 - Sputnik Moldova
Societate
Deputații de la Chișinău sunt preocupați de cei care denunță corupția

Gestionarea electronică a foilor cu antet va începe în sesiunea parlamentară curentă, adică până în luna iulie. 

”Această practică va permite economisirea de hârtie, resurse financiare și consumabile, va grăbi procesul de transmitere a informației”, anunță Parlamentul într-un comunicat de presă.  

Gestionarea electronică a foilor cu antet este o practică aplicată cu succes în parlamentele din Letonia, Lituania, Estonia, Belgia și alte țări. 

Parlamentul Republicii Moldova are propria identitate vizuală, după ce, la începutul anului curent, Biroul permanent a aprobat partea finală a Ghidului de identitate al instituției. Documentul stabilește principiile de design și identitate care urmează a fi aplicate în diferite contexte. Obiectivul acestuia este de a oferi Parlamentului o imagine ușor de recunoscut și o poziționare instituțională coerentă în procesul de comunicare atât intern, cât și public.

Fluxul de știri
0