Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Serviciul Vamal: Activitatea unui post vamal va fi sistată pentru 24 de ore

Abonare
Persoanele care intenționează să traverseze frontiera - trebuie să opteze pentru postul vamal „Tudora", aflat în imediata vecinătate de postul vamal a cărui activitate va fi sistată.

CHIȘINĂU, 4 iun — Sputnik. Din cauza lucrărilor efectuate la rețelele electrice, Serviciul Vamal anunță sistarea temporară a activității postului vamal „Palanca".

Activitatea postului vamal „Palanca" va fi sistată începând cu data de 4 iunie 2018, ora 17:00, și până pe 5 iunie 2018, ora 17:00.

Iurie Ceban - Sputnik Moldova
Facilități la punctele comune de control vamal pentru agenții economici din Transnistria

Amintim că postul vamal temporar a fost instituit la inițiativa Serviciului Vamal anume pentru comoditatea persoanelor care călătoresc în regiunea Odessa, acest post asigurând cea mai mică distanță de parcurs, informează instituția printr-un comunicat de presă.

Tot pentru a veni în întâmpinarea participanților la traficul transfrontalier, în data de 19 decembrie 2017, a fost lansat controlul comun în punctul de trecere temporar, ceea ce a redus semnificativ timpul de traversare a frontierei, deoarece persoanele și vehiculele sunt supuse unui singur filtru de control.

Darea în exploatare a noului punct comun de control „Palanca" este preconizată pentru luna decembrie 2018.

Au rămas cu gura căscată — vezi ce au descoperit vameșii într-un autobuz>>>

Reieșind din complexitatea lucrărilor de reconstrucție — mai sunt posibile sistări temporare ale activității postului vamal.

Fluxul de știri
0