Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Șocant: Corpul neînsuflețit al unei copile a fost găsit într-un frigider

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
O fetiță dată dispărută a fost găsită moartă într-un frigider din orașul Belovo, regiunea Kemerovo.

CHIȘINĂU, 3 iunie — Sputnik. Corpul neînsuflețit al unei copile de 7 ani care a dispărut în data de 29 mai în orașul Belovo, regiunea Kemerorvo a fost găsit într-un frigider vechi care stătea în stradă,  comunică RIA Novosti cu referire la site-ul direcției regionale a Comitetului de Anchetă al Federației Ruse.

Наручники. Cătușe - Sputnik Moldova
Societate
Iată câți minori au fost condamnați pentru omor în 2017

Fetița locuia într-o casă din regiunea  „Certinski". În ziua dispariției copila a ieșit să pe stradă să se joace și nu s-a mai întors. Până atunci minora nu a plecat niciodată de una singură de acasă. Seara tatăl acesteia a început să o caute, iar poliția a alertat-o abia spre miezul nopții. În acest caz a fost pornit un dosar penal pentru „uciderea unei persoane minore".

„Pe data de 2 iunie 2018, în urma acțiunilor comune ale anchetatorilor Comitetului de anchetă și ale colaboratorilor poliției, corpul copilei a fost depistat într-un frigider vechi care se afla în stradă. Pe corpu copilei nu au fost găsite semne de moarte violentă", se anunță într-un comunicat de presă.

La momentul actual a fost identificat cadavrul. Experții urmează să stabilească din ce cauză minora a murit.

Una dintre vesiunile poliției este că fetița ar fi intrat singură în frigider și nu a mai putut ieși. 

„Cu toate acestea, ancheta va elabora toate versiunile posibile referitor la acest caz. Investigațiile continuă", se spune într-un comunicat de presă. 

Fluxul de știri
0