Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Va fi sau nu reținut pentru 30 de zile Aurel Ignat: Decizia judecătoriei Râșcani - Live

© Sputnik / Владимир Воронин / Accesați arhiva multimediaBătaie
Bătaie - Sputnik Moldova
Abonare
Judecătoria Râșcani urmează să se pronunțe în cazul arestului pentru 30 de zile a luptătorului K1 Aurel Ignat.

Chișinău, 29 mai — Sputnik. Luptătorul K1 Aurel Ignat urmează să afle dacă va sta 30 de zile în arest sau nu. Procurorii urmează să se pronunțe în cazul reținerii acestuia. Ședința trebuia să aibă loc la ora 11:00, dar aceasta este în întârziere din motive necunoscute. Ignat a venit ieri de unul singur la poliție și s-a predat. 

Вырубка лесов в селе Кошерница, Вадул-луй-Водэ - Sputnik Moldova
Luptătorul K1 care se bate cu mafia defrișărilor în România

Luptătorul este principalul suspect în cazul decesului unui bărbat de 30 de ani. Cei doi ar fi fost implicați într-o bătaie în apropierea unui club de noapte din Capitală. Potrivit martorilor, cearta ar fi pornit din cauza unei fete. Toate persoanele implicate în bătaie erau în stare de ebrietate.

Un martor a anunțat pentru presa locală că Aurel Ignat ar fi plecat acasă pentru a îmbrăca haine sport și a revenit în scurt timp în fața clubului de noapte. Bătaia ar fi continuat, iar în urma loviturilor puternice primite, un bărbat de 30 de ani a decedat vineri noaptea, la Institutul de Medicină de Urgență. Prima persoană reținută în acest caz este Mihai Pârgaru. Pe numele acestuia a fost aplicat mandat de arestare pentru 30 de zile.

Președintele FEA, Dorin Damir, a venit cu o reacție pe pagina oficială de Facebook referitor la acest caz. Acesta a scris că luptătorii Aurel Ignat și Mihai Pârgaru nu mai fac parte din echipa pe care o reprezintă. La fel, Damir a vorbit despre Ignat cu o lună înainte să se producă tragedia în studioul Sputnik Moldova. Acesta spunea atunci că Ignat a ales să meargă în România ca să facă carieră acolo.


 

Potrivit Poliției,  în acest caz au fost deschise trei cauze penale pentru huliganism, vătămare gravă medie a integrității corporale în urma căreia a survenit decesul unei persoane. Dacă vor fi găsiți vinovați, luptătorii riscă până la 15 ani de închisoare.

 

Fluxul de știri
0