Luptătorul K1 care se bate cu mafia defrișărilor în România

© Sputnik / Ирина ЛяховаВырубка лесов в селе Кошерница, Вадул-луй-Водэ
Вырубка лесов в селе Кошерница, Вадул-луй-Водэ - Sputnik Moldova
Abonare
Sportivul Daniel Ghiță este implicat într-o campanie de apărare a pădurilor și de stopare a mafiei defrișărilor și spune că nu-i înțelege pe colegii săi de ce nu i se alătură.

BUCUREȘTI, 8 aug — Sputnik. După ce a fost implicat în mai multe acțiuni civice, printre care apărarea sătenilor din Nădaș, județul Timiș, în fața unor abuzuri legate de retrocedări ilegale de pământuri, sportivul Daniel Ghiță și-a găsit o nouă țintă, de această dată mafia defrișărilor.

"Mă uitam la gala Superkombat, să-l văd pe Iftimoaie… și pe ecran apare sponsor Schweighofer? Firma care ne defrișează nouă pădurile? Incredibil! Înțeleg, de ce unii colegi nu s au alăturat campaniei împotriva defrișărilor ilegale! Mă apucă scârba! Nu voi mai viziona niciodată o gală Superkombat!", a scris luptătorul pe pagina sa de Facebook.

Daniel Ghiță a venit cu mai multe îndemnuri privind atragerea cetățenilor în lupta cu firmele străine care defrișează pădurile din România și chiar și-a certat proprii colegi că primesc sponsorizări de la acestea.

Fluxul de știri
0