Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Îngrozitor: Fetiță de șapte ani atârnată de balconul de la etajul cinci, la Bălți – Video

© Sputnik / Miroslav RotariПожар в Кишиневе
Пожар в Кишиневе - Sputnik Moldova
Abonare
O fetiță de șapte ani a fost pe punctul să se prăbușească în gol după ce a ieșit la balcon, la etajul cinci, s-a agățat de acesta, fără ca să mai poată reveni în interior. Noroc că fetița avea un telefon, l-a apelat la taică-său, care i-a alertat pe pompieri.

CHIŞINĂU, 29 mai — Sputnik. În după amiaza zilei de ieri, la ora 15:30, pompierii din municipiul Bălți au salvat o fetiță în vârstă de 7 ani, care atârna de un balcon aflat la etajul 5 al unui bloc de locuit.

Водолаз - Sputnik Moldova
Societate
Durere fără margini la Pohrebeni: Încă un copil scos de sub ape

Potrivit Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, copilul se afla singur acasă, dar avea telefonul la ea. Salvatorii au fost alertați de tatăl copilului, care anterior a fost sunat de propriul copil.

Pe parcursul operațiunii de salvare a minorei, tatăl copilei încerca să-i mențină calmul, discutând la telefon cu ea. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri, care prin intermediul unei autoscări a efectuat misiunea de salvare.

În mai puțin de 10 minute salvatorii au coborât în siguranță fetița, reușind s-o calmeze.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI atenționează persoanele care au în grijă minori să nu-i lase nesupravegheați. Mai mult, în caz de situații de risc să apeleze de urgență Serviciul 112.

Potrivit IGSU de la începutul anului 2018, pompierii au salvate 25 de copii din diverse situații de risc.

Fluxul de știri
0