Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Durere fără margini la Pohrebeni: Încă un copil scos de sub ape

© Sputnik / Антон Денисов / Accesați arhiva multimediaВодолаз
Водолаз - Sputnik Moldova
Abonare
Scafandrii au găsit corpul neînsuflețit al celui de-al treilea minor care și-a pierdut viața în lacul de la Pohrebeni.

CHIȘINĂU, 28 mai — Sputnik. Corpul neînsuflețit al celui mai mic dintre copii care s-au înecat în lacul din satul Pohrebeni a fost găsit de salvatori în dimineața zilei de luni.

”Ultimul minor în vârstă de 7 ani a fost recuperat de scafandrieri la ora 9.15 în dimineața zilei de 28 mai. Cei trei copii cu vârstele de 9 ani, 11 ani și 7 ani au fost găsiți morți de salvatori în bazinul acvatic din apropierea localității Pohrebeni din raionul Orhei”, a anunțat Inspectoratul General pentru Situații de Urgență printr-un comunicat.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență al MAI, duminică, în jurul orei 18:00, trei minori, cu vârstele de 9 ani, 11 ani și 7 ani, s-au înecat într-un bazin acvatic din localitatea Pohrebeni, raionul Orhei.

Тина на воде - Sputnik Moldova
Societate
Tragedia de la Pohrebeni: Trei minori au ieșit să se plimbe cu barca pe iaz - Video

Potrivit anchetei, copii au fost văzuți într-o barcă trecând iazul, iar ulterior hainele acestora au fost găsite pe mal. Salvatorii au fost alertați în seara zilei de ieri pentru a efectua lucrări subacvatice. La fața locului s-au deplasat trei echipaje de scafandri din cadrul IGSU. Angajații Inspectoratului din cadrul Detașamentului căutare salvare nr. 1 și nr.2, dar și pompierii din Direcția Situații Excepționale Orhei au lucrat toată noaptea pentru a recupera cadavrele copiilor.

Toate circumstanțele în cazul decesului celor trei minor sunt investigate de oamenii legii.

Fluxul de știri
0