Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Detalii noi în cazul bărbatului ucis vineri noaptea: Iată ce spune tatăl lui Aurel Ignat

© Fotolia / jinga80задержанный
задержанный - Sputnik Moldova
Abonare
Luptătorul K1 Aurel Ignat își va petrece următoarele 30 de zile după gratii

Chișinău, 29 mai — Sputnik. Procurorii au emis mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele luptătorului K1 Aurel Ignat. Decizia a fost luată de Judecătoria Râșcani. Avocatul lui Ignat a declarat pentru presă că clinetul său nu a fost prezent la ședință. Acesta a declarat că Aurel nu a putut fi prezent în sala de judecată pentru că se simte rău din cauza loviturilor primite în încăierare. 

Спортсмен федерации Воевод Валентин Паскаль - Sputnik Moldova
Sport
O faptă demnă a unui luptător din ”Voievod”

"Vom ataca decizia la Curtea de Apel. Pledăm pentru nevinovăția lui. El a răspuns la lovituri. Nu a fost adus în sala de judecată din cauza traumelor pe care le-a suferit. Se vede pe corpul lui că a fost lovit. Nu sunt medic ca să spun cât de grave sunt acestea. Starea de sănătate a lui Aurel e rea, se simte rău", a declarat avocatul lui Aurel Ignat.

Tatăl luptătorului afirmă că băiatul său a fost bătut și acesta a acționat în legitimă apărare. După încăierare, Aurel nu s-a aflat acasă pentru că a fost internat patru zile în spital.

"Mi-a spus ca l-au bătut. El s-a dus în club să se distreze în acea seară. Nu a deranjat pe nimeni, pe el l-au luat la bătaie. Nu știu ce o sa fie, cred ca o sa iasă la iveala totul", a declarat tatăl lui Aurel, Ion Ignat.

Aurel Ignat a venit ieri la poliție și s-a predat. Luptătorul este principalul suspect în cazul decesului unui bărbat de 30 de ani. Cei doi ar fi fost implicați într-o bătaie în apropierea unui club de noapte din Capitală. Potrivit martorilor, cearta ar fi pornit din cauza unei fete. Încăierarea s-a soldat cu decesul unui bărbat de 30 de ani, care s-a stins vineri noaptea la Institutul de Medicină de Urgență.

Prima persoană reținută în acest caz este Mihai Pârgaru. Pe numele acestuia a fost aplicat mandat de arestare pentru 30 de zile. Potrivit Poliției, pe marginea cazului au fost deschise trei cauze penale pentru huliganism, vătămare gravă medie a integrității corporale în urma căreia a survenit decesul unei persoane. Dacă vor fi găsiți vinovați, luptătorii riscă până la 15 ani de închisoare. 

Fluxul de știri
0