Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Purtătorul de cuvânt al lui Putin, despre cum e a lucra cu un asemenea șef

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaVladimir Putin și Dmitrii Peskov
Vladimir Putin și Dmitrii Peskov - Sputnik Moldova
Abonare
Dmitri Peskov a dat mai multe detalii din interiorul ”bucătăriei de la Kremlin” în cadrul unui program TV de divertisment.

CHIȘINĂU, 27 mai — Sputnik. Invitatul s-a văzut nevoit să facă față mai multor întrebări ”neortodoxe” la care a reacționat cu umor și suficientă sinceritate.

Putin la Forumul de la Sankt Petersburg - Sputnik Moldova
Rusia
Putin: Este posibilă o criză nemaivăzută

De exemplu, vorbind despre faptul dacă (și cum) îl visează pe Putin, el a recunoscut că în astfel de cazuri se trezește cuprins de fiori reci, deoarece președintele rus îi apare într-o ipostază foarte severă, de parcă ar sugera că ceva important a fost scăpat din vedere.

Peskov a negat presupunerea ”inocentă” a prezentatorului că ar putea fi tentat să-și plaseseze CV-ul pe site-urile de recrutare: ”Deocamdată, nu, aștept finalizarea acestei istorii”.

Posibilitatea de a ocupa un asemenea post, a spus el, deja la modul serios, este o șansă rarisimă. ”Poate fi întâlnită o singură dată în viață. Și cel care are parte de ea este permanent într-o stare de euforie”.

Putin: Rusia îndeamnă Statele Unite, Europa și Asia să dezvolte o cooperare durabilă>>>

"Nu se crează o obișnuință obositoare, deși uneori este foarte greu din punct de vedere fizic. Putin există în timpul global, în geografia globului terestru”, a spus Peskov. ”Este dincolo de limitele unui om de rând”.

Fluxul de știri
0