Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Este posibilă o criză nemaivăzută

© Sputnik / Алексей Даничев / Accesați arhiva multimediaPutin la Forumul de la Sankt Petersburg
Putin la Forumul de la Sankt Petersburg - Sputnik Moldova
Abonare
Perspectiva a fost conturată de liderul rus în alocuțiunea lui la Forumul economic internațional de la Sankt Petersburg.

CHIȘINĂU, 26 mai — Sputnik. Ignorarea normelor de drept poate genera o criză cu care lumea încă nu a avut de-a face, a declarat președintele Fedrației Ruse, Vladimir Putin.

Президент РФ В. Путин встретился с канцлером ФРГ А. Меркель - Sputnik Moldova
Rusia
Putin: Rusia îndeamnă Statele Unite, Europa și Asia să dezvolte o cooperare durabilă

”Abandonarea cadrului legal de către una dintre părțile contractului, zădărnicirea acordurilor comportă întotdeauna riscuri și efecte nedorite. Este o axiomă a practicii de afaceri”, a spus liderul de la Kremlin, citat de RIA Novosti.

Potrivit lui, la scară globală un atare comportament al statelor, mai ales a centrelor de putere, poate produce consecințe negative, chiar devastatoare.

”Neglijarea normelor existente și pierderea încrederii reciproce se pot suprapune peste imprevizibilității, turbulențe ale schimbărilor colosale. Un asemenea concurs de împrejurări este de natură să provoace o criză de sistem cu care lumea nu s-a mai întâlnit”.

Fluxul de știri
0