Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prins cu mâța-n sac: Vezi ce a făcut un avocat

© Sputnik / Miroslav RotariCNA
CNA - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat a fost prins de către ofițerii Centrului Național Anticorupție în timp ce lua mită.

CHIȘINĂU, 24 mai — Sputnik. Un avocat, fiind bănuit de trafic de influență, a fost prins în flagrant delict cu 5000 de euro mită de procurorii Anticorupție şi ofiţerii CNA.

Cătușe - Sputnik Moldova
Societate
Avocatul mafiot de la Cahul, ce îi deposeda pe oameni de locuințe, din nou în vizorul CNA

În procesul de investigare, s-a constatat că avocatul ar fi pretins și primit banii, susținând că poate influența un judecător din cadrul Judecătoriei Cahul să emită o decizie favorabilă în privința nepotului denunțătorului (inculpat într-un dosar intentat pe circulația ilegală a substanțelor narcotice).

Acţiunile avocatului au fost documentate de CNA şi procurori, drept urmare acesta a fost reţinut pentru 72 de ore și plasat în izolatorul de urmărire penală al Instituției. În cadrul percheziției, inculpatul a predat benevol banii.

Sechestru pe bunuri de peste două milioane: CNA a avut o săptămână plină>>>

Dacă va fi găsit vinovat, avocatul riscă până la șase ani privațiune de libertate sau amendă de la 3000 până la 4000 unităţi convenţionale (de la 150000 până la 200000 de lei).

Fluxul de știri
0