Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Avocatul mafiot de la Cahul, ce îi deposeda pe oameni de locuințe, din nou în vizorul CNA

© Sputnik / Виталий Белоусов / Accesați arhiva multimediaCătușe
Cătușe - Sputnik Moldova
Abonare
Avocatul de la Cahul care era capul unei grupări criminale ce îi deposeda pe oameni de locuințe a ajuns din nou în vizorul ofițerilor CNA și procurorilor Anticorupție.

CHIȘINĂU, 21 mai — Sputnik. Procuratura Anticorupție a transmis în judecată dosarul intentat unui avocat din Cahul, căruia îi este incriminată săvârșirea infracțiunii de trafic de influență.

Satanic Temple of Los Angeles planen festliches Ritual am 6. Juni (6.6.16) - Sputnik Moldova
Societate
Avocatul ”Diavolului”, pe străzile din Capitală: A lovit două femei și doi copii

Potrivit unui comunicat de presă al Procuraturii Anticorupție, în data de 4 aprilie, avocatul a fost prins în flagrant delict de ofițerii CNA și procurorii Anticorupție în timp ce primea 1000 de euro mită de la soțul unei inculpate. Apărătorul a pretins și primit banii sub pretextul că îi poate determina pe procurorii de caz să nu atace hotărârea instanței de fond cu privire la achitarea soției declarantului, dar și decizia de condamnare cu suspendare condiționată, emisă în privința denunțătorului.

Anterior, avocatul ar fi primit 2000 de euro de la cei doi soți cercetați penal pentru cultivarea plantelor ce conțin droguri, astfel încât, cauza penală de învinuire să nu fie expediată în judecată.

Inculpatul și-a recunoscut vina, iar dacă acesta va fi găsit vinovat de trafic de influență, el riscă până la 6 ani de închisoare sau amendă de până la 200 000 de lei.

Fapta rușinoasă și criminală a unui avocat din Cahul: în loc să-și apere clienții, el îi…>>>

De menționat este faptul că, avocatul este figurant și pe un alt dosar penal, în care este învinuit de escrocherie şi fals în acte publice, fiind reținut acum câteva zile de către procurorii Anticorupție și ofițerii CNA Direcția Sud și plasat în arest preventiv pentru 30 de zile.

Acestuia îi este incriminată punerea în aplicare a unei scheme de deposedare de apartamente a unor locuitori din Cahul, în complicitate cu alte personale.

 

Fluxul de știri
0