Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Fiți atenți dacă mergeți la Iași: Un restaurant a îmbolnăvit peste o sută de oameni

Abonare
Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de comercializare de produse alterate.

BUCUREŞTI, 22 mai — Sputnik, Georgiana Arsene. Caz cutremurător în inima Moldovei, acolo unde 134 de persoane au ajuns la spital după ce au mâncat în oraş.

исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Societate
Motivul incredibil din care o moldoveancă și-a otrăvit soțul

Ceea ce ar fi trebuit să fie o clipă de relaxare s-a transformat într-un adevărat coşmar. De vină este maioneza de la shaorma, care a provocat toxiinfecţii alimentare.

Motiv pentru care poliţiştii ieşeni s-au autosesizat şi au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de comercializare de produse alterate. Cercetările continuă pentru a se stabili întreaga situaţie de fapt, informează Agerpres, citându-l pe purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Iaşi, Adina Lupu.

Reamintim că acum o săptămână, 134 de persoane, dintre care 4 din judeţul Vaslui, au ajuns la spital cu toxiinfecţii alimentare. Majoritatea celor care s-au îmbolnăvit sunt copii, adolescenţi şi tineri.

Anchetele epidemiologilor au arătat că toxiinfecţiile au fost provocate de bacteria Salmonella, care a fost găsită în sosurile preparate în incinta unui restaurant de tip fast food.

Îngrozitor: Iată cum sunt otrăvite citricele care ajung pe masa noastră Read>>>

Inspectorii sanitari au amendat unitatea cu 3000 de lei românești şi au suspendat activitatea restaurantului.

Fluxul de știri
0