Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ce a declarat asasinul tinerei de 20 de ani din Cricova, fiind adus la judecată

CC0 / Pixabay / ROOKIE23 / Cătușe
Cătușe - Sputnik Moldova
Abonare
O tânără de 20 de ani din Cricova a fost găsită moartă pe malul lacului din Grătiești. Trupul acesteia a fost găsit fără cap într-o geantă aruncată pe malul iazului.

CHIȘINĂU, 21 mai – Sputnik. Magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Râșcani, au admis luni, 21 mai, demersul procurorilor cu privire la aplicarea a 30 de zile de arest în izolator pentru bărbatul de 32 de ani, bănuit de uciderea cu bestialitate a unei tinere de 20 de ani din Cricova. 

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Societate
Poliția a găsit capul fetei omorâte și lăsată pe malul lacului din Grătiești

În dimineața zilei de 19 mai, Poliţia Capitalei a fost alertată în legătură cu faptul depistării unui cadavru într-o geantă care era abandonată pe malul iazului din Grătieşti. Imediat la fața locului s-au deplasat echipajele Batalionului de Patrulare și Reacționare Operativă, grupul operativ al Inspectoratului de Poliție Râșcani, procurorul și medicul legist. La fața locului, forțele de ordine au constatat că în geantă se afla cadavrul unei tinere de 20 de ani, locuitoare a oraşului Cricova. Cadavrul era secționat și fără cap. Poliția a descoperit capul tinerei a doua zi, acesta era aruncat în apa lacului la câțiva metri de locul în care a fost abandonat trupul neînsuflețit.

Forţele de ordine au identificat un individ în vârstă de 32 ani, locuitor a orașului Cricova, fiind bănuit că ar fi fost implicat în acest caz. Acesta a fost escortat astăzi în sala de judecată. Bănuitul nu a oferit nici un comentariu referitor la cele întâmplate.

Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă detenție pe viață. 

 

 

Fluxul de știri
0