Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Poliția a găsit capul fetei omorâte și lăsată pe malul lacului din Grătiești

© Sputnik / Мирослав Ротарьдоступ запрещен полиция
доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Capul a fost găsit la aproape o sută de metri de locul unde se afla geanta cu corpul neînsuflețit al fetei.

CHIȘINĂU, 21 mai – Sputnik. Poliția a descoperit și capul tinerei de 20 de ani găsită dezmembrată, sâmbătă dimineața, pe malul iazului din Grătiești, municipiul Chișinău. Capul a fost găsit la aproape o sută de metri de locul unde se afla geanta cu corpul neînsuflețit al fetei. 

Reţinuţi cu suportul BPDS “Fulger”, pentru săvârşirea jafurilor la staţiile peco - Sputnik Moldova
Societate
Iată cum a fost reținut individul suspectat de sângerosul omor de la Grătiești

În dimineața zilei de 19 mai, Poliţia Capitalei a fost alertată în legătură cu faptul depistării unui cadavru într-o geantă care era abandonată pe malul iazului din Grătieşti. Imediat la fața locului s-au deplasat echipajele Batalionului de patrulare și reacționare operativă,  grupul operativ al Inspectoratului de Poliție Râșcani, procurorul și medicul legist. La fața locului, forțele de ordine au constatat că în geantă se afla cadavrul unei tinere de 20 de ani, locuitoare a oraşului Cricova. Cadavrul avea urme de moarte violentă.

Forţele de ordine au identificat un individ în vârstă de 32 ani, locuitor a orașului Cricova, fiind bănuit că ar fi fost implicat în acest caz. Astfel, ofițerii de investigație din cadrul Direcției de Poliție Chișinău de comun cu angajații Inspectoratului de Poliție din sectorul Râșcani și cu suportul angajaţilor Brigăzii de Poliţie cu Destinaţie Specială “Fulger”, individul a fost reținut.

Bărbatul și-a recunoscut vina și este reţinut pe un termen de 72 de ore în izolatorul Direcţiei de Poliţie Chişinău. Acesta este cercetat penal pentru omor intenţionat. Conform legislțaiei în vigoare individul riscă o pedeapsă cu închisoare de la 10 ani până la 15 ani sau cu detenție pe viață. Astăzi, procurorii vor cere în instanță plasarea acestuia în arest preventiv pe un termen de 30 de zile. 

Fluxul de știri
0