Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Peste 30 de cetățeni străini, opriți la frontiera Republicii Moldova

© Sputnik / Мирослав Ротарьпограничная полиция
пограничная полиция - Sputnik Moldova
Abonare
Potrivit datelor statistice prezentate de Poliția de Frontieră, pe parcursul săptămânii trecute, peste 30 de cetățeni străini au primit refuz de a intra în țara noastră, doi moldoveni au fost deportați din UE, iar alți doi nu au fost lăsați să intre în spațiul comunitar.

CHIȘINĂU, 21 mai – Sputnik. Potrivit datelor prezentate de Poliția de Frontieră a Republicii Moldova, pe parcursul săptămânii trecute, 31 de cetățeni străini, dar și 56 de mijloace de transport, au primit refuz de intrare în țara noastră.

Control Vamal aeroport - Sputnik Moldova
Societate
Bilanțul celor patru ani de regim fără vize cu UE: Ce spune Poliția de Frontieră

De asemenea, doi cetățeni moldoveni au primit refuz de intrare în Uniunea Europeană. Alți doi moldoveni au fost deportați, săptămâna trecută, din UE.

Pe parcursul săptămânii trecute, au fost declanșate 115 consemne, dintre care opt pe Interpol, iar 107 conform informațiilor parvenite din partea autorităților de ocrotire a normelor de drept naționale.


Fluxul de știri
0