Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Avocatul ”Diavolului”, pe străzile din Capitală: A lovit două femei și doi copii

CC BY 2.0 / Miran Rijavec / Satanic Temple of Los Angeles planen festliches Ritual am 6. Juni (6.6.16)
Satanic Temple of Los Angeles planen festliches Ritual am 6. Juni (6.6.16) - Sputnik Moldova
Abonare
Avocatul care a lovit patru persoane pe trecerea de pietoni este numit pe rețelele de socializare ”satana pe drumuri” din cauza numărului de înmatriculare AID 666

CHIȘINĂU, 28 dec – Sputnik. Potrivit Procuraturii, un bărbat este cercetat penal după ce, în seara zilei de 18 decembrie, a lovit două femei și doi copii, chiar pe trecerea de pietoni.

Accidentul a avut loc la intersecţia străzilor Zelinschi și Decebal din sectorul Botanica al Capitalei. La volanul automobilului de marca "Suzuki Vitara" se afla un avocat în vârstă de 34 de ani. El a mers la roșu și a lovit patru persoane care traversau strada pe trecerea de pietoni, la culoarea verde a semaforului.

Victimele s-au dovedit a fi o femeie de 27 de ani, fiicele acesteia de 1 an şi respectiv 4 ani, precum şi o tânără de 24 ani, care au suportat diverse traumatisme.

Chiar dacă i-a lovit cu mașina pe pietoni, conducătorul auto nu s-a oprit. Potrivit martorilor oculari, mai multe persoane au încercat să-l oprească, însă bărbatul i-a amenințat cu pistolul. Ulterior, acesta a fost reținut de polițiști. Chiar și după asta el a continuat să-i înjure pe martori. Imagini de la locul accidentului au fost postate pe rețelele de socializare.

Rezultatele testului alcoscopic au arătat o concentraţie de 0,84 mg/l de alcool în aerul expirat.

Bărbatul a fost reținut pentru încălcarea regulilor de securitate a circulaţiei, de exploatarea mijloacelor de transport de către persoană aflată în stare de ebrietate şi ameninţare cu moartea. Pistolul de tip pneumatic, care era păstrat legal, a fost ridicat de oamenii legii.

Bănuitul riscă o amendă de la 19 la 27 mii de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 200 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani, în toate cazurile cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 3 la 5 ani.

Pe rețelele de socializare avocatul a fost poreclit ”satana pe drumuri”, din cauza numărului de înmatriculare AID 666.

Fluxul de știri
0