Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Minor, pus la pământ de polițiști pentru că a înșelat o doamnă de 65 de ani – Video

© Sputnik / Мирослав Ротарьзадержание нарушитель наручники
задержание нарушитель наручники - Sputnik Moldova
Abonare
Un minor a fost reținut de polițiștii din Capitală în cadrul unei operațiuni speciale - acum este cercetat penal pentru infracțiunea săvârșită.

CHIȘINĂU, 17 mai — Sputnik. Un tânăr de 17 ani a fost reținut de polițiștii din sectorul Buiucani din Capitală. Acesta este suspectat că ar fi înșelat de bani o doamnă de 65 de ani.

Femeia a declarat că individul s-a prezentat în calitate de reprezentant al unei companii ce vinde ochelari de soare şi i-ar fi spus că a câştigat un apartament cu 3 odăi, în cadrul unei loterii.

Стройка - Sputnik Moldova
Societate
Escrocherie de peste 100 de milioane: Cum sunt furați moldovenii

Oamenii legii au constatat că, din luna ianuarie până în luna mai,  tânărul ar fi estorcat aproximativ 83 de mii de lei pentru ca femeia să intre în posesia apartamentului. Individul a fost reţinut în flagrant de către poliţişti în timp ce primea de la victimă 600 de euro.

Potrivit Poliției, minorul ar fi fost implicat în mai multe cazuri similare de jaf şi escrocherie.

Pe marginea acestui caz a fost inițiată o cauză penală pentru escrocherie, iar suspectul este cercetat în stare de libertate. Conform legislaţiei, acesta riscă închisoare de până la 6 ani.

Fluxul de știri
0