Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Kremlinul: Deschiderea ambasadei SUA la Ierusalim ar putea agrava situația în regiune

© Sputnik / Issam Al-Rimavi / Accesați arhiva multimediaProtest in Palestina
Protest in Palestina - Sputnik Moldova
Abonare
Deschiderea ambasadei SUA la Ierusalim ar putea agrava situația în Orientul Apropiat, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului.

CHIȘINĂU, 14 mai — Sputnik. Moscova are temeri că situația din Orientul Apropiat s-ar putea agrava după deschiderea ambasadei SUA la Ierusalim, a declarat purtătorul de cuvânt al președintelui Federației Ruse, Dmitri Peskov.

Kim Jong Un și Moon Jae In - Sputnik Moldova
Rusia
Cum comentează Kremlinul întâlnirea liderilor celor două Corei

”Da, există astfel de temeri. Am mai vorbit anterior despre asta”, a declarat Peskov, fiind întrebat dacă deschiderea ambasadei SUA la Ierusalim ar putea agrava situația din regiune.

În urma protestelor izbucnite astăzi în ajunul ceremoniei de deschidere a ambasadei SUA la Ierusalim au fost înregistrate două decese, potrivit ministrului Sănătății al Palestinei. Oficialului palestinian a precizat că  una dintre victime este un tânăr de 21 de ani, Khan Yunis, care a fost împușcat de forțele militare israeliene.

Fluxul de știri
0