Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Igor Dodon s-a îtâlnit cu Alexandr Lukașenko: Liderii au avut o discuție tête-à-tête

© Facebook / Dodon IgorIgor Dodon și Alexandr Lukașenko
Igor Dodon și Alexandr Lukașenko - Sputnik Moldova
Abonare
Liderii Moldovei și Belarusului au avut întâlnire „privată" în cadrul reuniunii Consiliului Economic Eurasiatic Suprem de la Soci.

CHIȘINĂU, 14 mai — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu liderul belarus, Alexander Lukașenko, înaintea reuniunii Consiliului Economic Eurasiatic Suprem de la Soci.

Igor Dodon și Nikol Pașinyan - Sputnik Moldova
Politică
Despre ce au vorbit președintele Republicii Moldova și noul prim-ministru al Armeniei

„Înaintea ședinței Consiliului Economic Eurasiatic Suprem, în Soci, am avut o întrevedere de lucru cu Președintele Republicii Belarus, prietenul nostru bun, Alexander Lukașenko", a scris Igor Dodon pe pagina sa oficială de Facebook.

Lider țării i-a mulțumit lui Alexandr Lukașenko pentru ajutorul acordat agrarienilor moldoveni, iar liderul belarus a menționat că urmărește cu atenție situația în țara noastră.

„În cadrul discuției am mai subliniat că Republica Belarus este unul din principalii parteneri ai Moldovei, iar printre importatorii mărfurilor moldovenești ocupă unul din primele locuri. În acest context am marcat creșterea volumului de comerț bilateral și mi-am exprimat siguranța în menținerea acestei dinamici pozitive", a subliniat Igor Dodon.

Fluxul de știri
0