Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Despre ce au vorbit președintele Republicii Moldova și noul prim-ministru al Armeniei

Abonare
Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Primul Ministru al Armeniei, Nikol Pașinyan.

CHIȘINĂU, 14 mai — Sputnik. Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, l-a invitat pe primul ministru al Armeniei, Nikol Pașinyan, să efectueze o vizită în Moldova.

Президент РФ В. Путин встретился с президентом Молдовы И. Додоном - Sputnik Moldova
Politică
Igor Dodon se întâlnește cu Vladimir Putin la Soci

Întâlnirea liderului moldovean și a noului șef al cabinetului de miniștri armean a avut loc în cadrul reuniunii Consiliului Economic Eurasiatic Suprem, care a avut loc luni în Soci, Federația Rusă.

„În cadrul ședinței Consiliului Economic Eurasiatic Suprem, am făcut cunoștință cu noul Prim-ministru al Republicii Armenia, Nikol Pașinyan.

În cursul dialogului am menționat dezvoltarea dinamică a relațiilor bilaterale — printre altele, am vorbit despre prima vizită oficială în istorie a Președintelui Republicii Moldova în Armenia, ce a avut loc în noiembrie 2017", a scris Igor Dodon într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook.

Președintele Republicii Moldova a mai menționat că la rîndul lui, domnul Pașinyan a confirmat intenția delegației armene de a susține acordarea Republicii Moldova a statutului de observator pe lângă Uniunea Economică Eurasiatică.

Fluxul de știri
0