Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Furnizorul de apă va fi amendat drastic dacă nu va încheia contracte cu consumatorii

© Sputnik / Miroslav RotariRobinet Apa-Canal Chisinau
Robinet Apa-Canal Chisinau - Sputnik Moldova
Abonare
Furnizorul de apă va plăti amenzi de până la 15 mii de lei dacă nu va încheia contracte cu consumatorii.

CHIȘINĂU, 13 mai — Sputnik. Furnizorul de apă ar putea plăti amenzi de până la 15 mii de lei dacă va refuza să încheie contract de prestare a serviciilor de alimentare cu apă. Această modificare va fi inclusă în Codul Contravențional la propunerea Ministerului Justiției de la Chișinău.

Вода, APĂ - Sputnik Moldova
Societate
Schimbare importantă. Consumatorii de apă din Chișinău trebuie să știe asta

Potrivit documentului, refuzul nejustificat al operatorilor sistemelor de transport sau al operatorilor sistemelor de distribuţie de a încheia contract pentru prestarea serviciului de transport al energiei electrice, a gazelor naturale sau contract pentru prestarea serviciului de distribuţie a energiei electrice, a gazelor naturale, de alimentare cu apă şi/sau de canalizare, de distribuţie şi/sau furnizare a energiei termice se va sancționa cu amendă de la 1500 de lei la 4500 de lei pentru persoanele fizice.

Persoanele cu funcţie de răspundere vor fi amendate de la 3000 de lei la 15 mii de lei, iar persoanele juridice – de la 6 mii de lei la 15 mii de lei. 

Fluxul de știri
0