Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Proprietarii de BMW trebuie să știe asta

© RIA Novosti / Alexey Kudenko / Accesați arhiva multimediaКонцерн BMW представил новое поколение седана 3-й серии
Концерн BMW представил новое поколение седана 3-й серии - Sputnik Moldova
Abonare
Peste 310 mii de proprietari de automobile de marca BMW, seria 1, seria 3, Z4 și X1, atât cu propulsie pe benzină, cât și diesel, trebuie să citească această știre.

CHIȘINĂU, 13 mai – Sputnik. Compania BMW a anunțat, săptămâna aceasta,  decizia de chemare în service a peste 310 mii de vehicule înmatriculate în Marea Britanie. Totul se întâmplă din cauza unei defecțiuni la sistemul electric care poate provoca oprirea motoarelor. 

La sfârșitul anului trecut, BMW a chemat în service peste 36 de mii de mașini cu motoare pe benzină.

Domnișoară într-un automobil de lux - Sputnik Moldova
Din 2018, persoanele care au mașini de lux vor plăti un impozit suplimentar

Acum, compania auto germană a decis chemarea în service a încă 312 mii de mașini înmatriculate în Marea Britanie: BMW seria 1, seria 3, Z4 și X1, atât cu propulsie pe benzină, cât și diesel, modele fabricate în perioada martie 2007 — august 2011, potrivit reporterntv.ro.

În decembrie 2016, șoferul unui autoturism Ford Fiesta a murit după ce a lovit un copac pentru a evita un autoturism BMW al cărui motor se oprise brusc în zona Guildford (Surrey). Motorul se oprise din cauza unei probleme electrice, iar lămpile de frânare nu s-au aprins din cauza opririi motorului, într-o noapte, pe o șosea pe care nu erau stâlpi de iluminat.

Fluxul de știri
0