Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Operațiune specială: Vezi pe cine au prins polițiștii

© Sputnik / Rodion ProcaPoliția
Poliția - Sputnik Moldova
Abonare
Peste 140 de vitezomani au fost „prinși" de radare într-o singură zi.

CHIȘINĂU, 11 mai — Sputnik. Pe parcursul zilei de ieri, 145 de șoferi au fost depistați conducând peste limita de viteză admisă.

Operațiunea „Umbriș” - Sputnik Moldova
Societate
Scandalos! Poliția va continua să ridice plăcuțele cu numere de înmatriculare

Încălcarea șoferilor era fixată de o mașină capcană dotată cu „radar mobil", care transmitea în regim on-line informația, ulterior fiind constatate și validate în timp real de angajații INP.

Acțiunea a avut loc pe șoselele Anenii Noi — Căușeni — Ștefan Vodă — Frontiera cu Ucraina și a avut drept scop prevenirea accidentelor de circulație.

Din numărul total de încălcări fixate de radarul din „mașina capcană" — 40 la sută dintre șoferii conduceau cu 20 km/h peste limita admisă, 30 la sută de conducători cu 20 — 40 km/h mai mult decât viteza admisă, iar 20 la sută șofau cu peste 40 km/h peste limita admisă.

Toți conducătorii auto au fost sancționați contravențional cu amenzi cuprinse între 300 și 1500 de lei, cu aplicarea punctelor de penalizare (de la trei până la cinci puncte).

Angajați ai MAI din Rezina, suspendați din funcție: Iată care este motivul>>>

Potrivit INP, depășirea limitei legale de viteză reprezintă una din principalele cauze ale accidentelor rutiere grave.

Fluxul de știri
0