Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Se întâmplă chiar în Capitală! Hoți de buzunare, în plină acțiune

© Sputnik / Evghenii PanasencoHoț
Hoț - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat din raionul Criuleni și o femeie din municipiul Bălți, au fost escortați la inspectoratul de poliție.

CHIȘINĂU, 13 apr — Sputnik. Oamenii legii au reținut în flagrant delict câțiva hoți de buzunare.

Poliție - Sputnik Moldova
Societate
Hoți de mașini recidiviști din sectorul Botanica. Imagini video făcute de Poliție

Un bărbat, în vârstă de 44 ani, originar din raionul Criuleni, a fost reținut ieri în flagrant imediat după ce a sustras un portmoneu din buzunarul unui pensionar în vârstă de 67 de ani din municipiul Chișinău.

Acesta s-a dovedit a fi anterior judecat pentru infracțiuni similare. Astfel, bănuitul riscă o amendă de la 32000 până la 42500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunității de la 180 până la 240 de ore sau privațiune de libertate până la doi ani.

Oamenii legii au mai reţinut și o locuitoare a municipiului Bălți, în vârstă de 37 ani, după ce inculpata a buzunărit o femeie în vârstă de 63 ani.

Incidentul a avut loc astăzi dimineaţă în timp ce victima se afla la cumpăraturi la Piața Centrală. Bănuita riscă o amendă de la 32000 până la 42500 de lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 până la 240 de ore sau privațiune de libertate până la doi ani.

O grupare criminală făcea prăpăd în nordul țării: Acționa ca în filmele americane>>>

Potrivit poliției, femeia a fost anterior judecată pentru infracțiuni similare.

Fluxul de știri
0