Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Autoritățile sunt pregătite: Câți poliţişti vor asigura ordinea publică de 9 Mai

© Sputnik / Miroslav RotariMarin Maxian
Marin Maxian - Sputnik Moldova
Abonare
În cadrul unui briefing de presă, şeful Direcției Generale Securitate Publică al IGP, Marin Maxian, a declarat că mai mulți polițiști vor asigura ordinea publică de Ziua Victoriei.

CHIȘINĂU, 9 mai — Sputnik. Peste 3500 de poliţişti, carabinieri şi agenţi de pază vor asigura ordinea publică pe 9 Mai.

Igor Dodon - Sputnik Moldova
Societate
Președintele Igor Dodon despre 9 Mai: Poporul nostru va fi mereu recunoscător eroilor

„Pe întreg teritoriul ţării, pe data de 9 mai se vor desfăşura 276 de evenimente, în special în centrele raionale şi oraşe. Poliţia a evaluat toate riscurile şi a stabilit zonele care prezintă mai multe riscuri. Peste 3.500 de poliţişti, carabineri şi agenţi particulari de pază vor asigura ordinea publică pe data de 9 mai. De asemenea, Poliţia a dublat numărul patrulelor în zonele rezidenţiale", a declarat Marin Maxian.

În cadrul aceluiași brefing de presă, Șeful Inspectoratului Național de Patrulare, Livii Baziuc, a anunţat că pe șoselele naţionale va fi majorat numărul patrulelor, în funcţie de fluxul transportului.

Prognoza meteo: Cum va fi vremea de 9 Mai>>>

„Vor fi planificate mai multe acțiuni. Îndemnăm cetăţenii să folosească la maxim oportunitatea acestei zile de sărbătoare. Vom face tot posibilul pentru ca ele să se petreacă fără incidente", a declarat Livii Baziuc.

Fluxul de știri
0