Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Polițiștii i-au venit de hac: Fapta rușinoasă a unui bărbat

© Sputnik / Владимир Федоренко / Accesați arhiva multimediaBărbat ras pe cap
Bărbat ras pe cap - Sputnik Moldova
Abonare
Un recidivist din Chișinău riscă să stea șapte ani după gratii pentru că a furat mai multe bunuri dintr-o farmacie și a jefuit o femeie

CHIȘINĂU, 8 mai — Sputnik. Un bărbat de 27 de ani, originar din Chișinău, a fost reținut de polițiști. Acesta este bănuit de comiterea unui furt și a unui jaf în sectorul Botanica al Capitalei. Bărbatul este recidivist, el a fost eliberat recent din pușcărie unde și-a ispășit pedeapsa pentru acțiuni similare.

Задержанный член диверсионно-террористической группы, обезвреженной ФСБ РФ в Москве - Sputnik Moldova
Societate
Un temut "hoț în lege" din Kazahstan a venit în Moldova. Iată care îi era scopul

În data de 9 aprilie, bănuitul ar fi furat dintr-o farmacie amplasată pe strada Independenței bani și două telefoane mobile de model ”Nokia'' și ”Samsung'' în valoare totală de 2000 de lei, cauzând un prejudiciu total de 4150 lei.

Alt caz a avut loc în data de 15 aprilie când individul a comis un jaf pe o stradă din sectorul Botanica al Capitalei. Acesta a furat de la o femeie de 39 de ani o bicicletă în valoare de 5.700 lei.

În cadrul audierilor, bănuitul și-a recunoscut vina și a fost reținut pe un termen de 30 de zile. El este cercetat penal pentru furt și jaf. Aceste infracțiuni se pedepsesc, conform legislației, cu până la șapte ani de închisoare.

Fluxul de știri
0