Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Îngrozitor: Și-a ucis în bătaie fiul pentru că nu a avut grijă de vițel

Abonare
Bărbatul de la Ungheni care și-a omorât în bătaie propriul copil de 11 ani a primit o pedeapsă extrem de blândă

CHIȘINĂU, 14 dec — Sputnik. Bărbatul din raionul Ungheni, care în vara acestui an şi-a bătut până la moarte feciorul minor, a fost condamnat la 12 ani de detenție.

доступ запрещен полиция - Sputnik Moldova
Accidente
Caz terifiant la Ungheni. Un tată și-a ucis în bătaie copilul de 11 ani

Potrivit Procuraturii din Ungheni, pe 12 august, inculpatul, fiind în stare de ebrietate alcoolică, i-a aplicat fiului său de 11 ani multiple lovituri în regiunea abdomenului, pe motiv că minorul nu ar fi avut grijă de viţel. Bărbatul a lăsat băiatul să zacă la pat, fără a chema medicii, iar după două zile minorul a decedat, în urma leziunilor grave cauzate.

Inculpatul, în vârstă de 36 de ani, a mai fost cercetat penal și pentru conducerea automobilului în stare de ebrietate alcoolică avansată.

Pentru săvârșirea acestei crime și petnru că a șofat în stare de ebrietate, bărbatul a fost condamnat la o pedeapsă definitivă de 12 ani şi 3 luni de închisoare cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de 3 ani.

Sentinţa este cu drept de atac.

Fluxul de știri
0