Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Penitenciarul de minori „Goian” - nesupunere în masă

© Sputnik / Мирослав РотарьPenitenciar
Penitenciar - Sputnik Moldova
Abonare
Patru deținuți minori din Penitenciarul Goian au atacat un supraveghetor.

CHIȘINĂU, 7 mai — Sputnik. Patru deținuți minori din Penitenciarul Nr.10 „Goian" au atacat prin surprindere un supraveghetor, care se afla la post, cu scopul de a deschide ușa sectorului de detenție.

исправительное учреждение - Sputnik Moldova
Societate
Unul dintre asasini Cristinei Parhomenco i-a bătut pe angajații penitenciarului

Cazul a avut loc sâmbătă, 5 mai. Astfel, agresorii l-au lovit de nenumărate ori pe angajatul penitenciarului. În același timp, minorii au instigat și alți colegi de celule la nesupunere în masă, încercând să destabilizeze situația în penitenciar.

Ofițerul de serviciu responsabil i-a izolat pe deținuții violenți, iar angajatul atacat a fost transportat la spital. Pentru siguranța celorlalți deținuți și a personalului aflat în serviciu a fost solicitată și o echipă a Detașamentului cu Destinație Specială.

Cazul a fost aplanat fără a fi nevoie de aplicarea forței fizice și a mijloacelor speciale. Despre caz au fost informate organele Procuraturii și avocatul copilului.

Noi detalii în cazul unuia dintre asasinii Cristinei Parhomenco>>>

Ulterio, cu minorii din Penitenciarul Goian au lucrat doi psihologi.

Fluxul de știri
0