Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin l-a propus pe Medvedev la funcția de prim-ministru al Federației Ruse

© Sputnik / Сергей Субботин / Accesați arhiva multimediaДом правительства РФ
Дом правительства РФ - Sputnik Moldova
Abonare
După inaugurarea sa în funcția de președinte ale Federației Ruse, Vladimir Puțin l-a propus pe Dmitri Medvedev la funcția de premier.

CHIȘINĂU, 7 mai — Sputnik. După învestirea președintelui, Guvernul Rusiei și-a dat demisia. Dispoziția respectivă a fost semnată de premierul Dmitri Medvedev, comunică serviciul de presă al Cabinetului de Miniștri.

Presa la inaugurarea lui Putin - Sputnik Moldova
Rusia
Ce le-a transmis Putin compatrioților în alocuțiunea sa de inaugurare

„Dmitri Anatolievici Medvedev a semnat dispoziția cu privire la depunerea împuternicirilor de către Guvern în fața președintelui reales al Rusiei", se spune în comunicat.

După cum era de așteptat, Vladimir Putin a anunțat chiar astăzi numele noului prim-ministru — Dmitri Medvedev.

Alegerile prezidențiale din Rusia au avut loc pe 18 martie. Prezența la urne a constituit 67,54%. Actualul președinte rus, Vladimir Putin, a câștigat alegerile acumulând 76,69% din voturi. Potrivit datelor cu privire la rezultatele scrutinului, pentru Putin au votat peste 56,4 milioane de alegători.

Fluxul de știri
0