Продолжается реконструкция Большого Каменного моста - Sputnik Moldova
Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin l-a propus pe Medvedev la funcția de prim-ministru al Federației Ruse

© Sputnik / Сергей Субботин / Trecere la banca de fotografiiДом правительства РФ
Дом правительства РФ - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
După inaugurarea sa în funcția de președinte ale Federației Ruse, Vladimir Puțin l-a propus pe Dmitri Medvedev la funcția de premier.

CHIȘINĂU, 7 mai — Sputnik. După învestirea președintelui, Guvernul Rusiei și-a dat demisia. Dispoziția respectivă a fost semnată de premierul Dmitri Medvedev, comunică serviciul de presă al Cabinetului de Miniștri.

Presa la inaugurarea lui Putin - Sputnik Moldova
Rusia
Ce le-a transmis Putin compatrioților în alocuțiunea sa de inaugurare

„Dmitri Anatolievici Medvedev a semnat dispoziția cu privire la depunerea împuternicirilor de către Guvern în fața președintelui reales al Rusiei", se spune în comunicat.

După cum era de așteptat, Vladimir Putin a anunțat chiar astăzi numele noului prim-ministru — Dmitri Medvedev.

Alegerile prezidențiale din Rusia au avut loc pe 18 martie. Prezența la urne a constituit 67,54%. Actualul președinte rus, Vladimir Putin, a câștigat alegerile acumulând 76,69% din voturi. Potrivit datelor cu privire la rezultatele scrutinului, pentru Putin au votat peste 56,4 milioane de alegători.

Fluxul de știri
0