Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Chișinăul anunță când va avea loc runda de negocieri în formatul „5+2”

© Sputnik / Rodion ProcaZona de securitate
Zona de securitate - Sputnik Moldova
Abonare
O nouă treaptă în dosarul transnistrean. La sfârșitul lunii mai, la Roma, va avea loc o nouă rundă de negocieri în formatul „5+2”.

CHIȘINĂU, 7 mai – Sputnik. Biroul pentru reintegrare anunță că următoarea rundă de negocieri în formatul „5+2” în problema transnistreană va avea loc în zilele de 29-30 mai, la Roma, Italia. 

ремонт дороги пробка автомобили номер ПМР Проспект Штефана чел Маре Bd. Ştefan cel Mare şi Sfânt in reparație reparația drumului ambuteiaj mașini - Sputnik Moldova
Politică
Decizie revoluționară. Mașinile cu numere transnistrene, admise în traficul mondial

”Chișinăul a recepționat o invitație privind participarea la o nouă rundă de negocieri în formatul „5+2”, care se va desfășura în perioada 29-30 mai, la Roma, Republica Italiană”, se menționează într-un comunicat de presă al Biroului pentru reintegrare.

Potrivit instituției, în cadrul rundei de negocieri urmează a fi trecute în revistă realizările obținute de Chișinău și Tiraspol în procesul de implementare a angajamentelor stabilite în așa-numitul pachet ”Berlin plus”, precum și alte subiecte de actualitate de pe agenda procesului de negocieri.

Fluxul de știri
0