Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cum se pregătesc autoritățile pentru sărbătoarea de 9 Mai. Vezi ce zice Igor Dodon

© Sputnik / Miroslav Rotari9 Mai
9 Mai - Sputnik Moldova
Abonare
Igor Dodon a menționat cine va evalua de 9 Mai în Piața Marii Adunări Naționale.

CHIȘINĂU, 3 mai — Sputnik. În ajunul zilei de 9 Mai, în Piața Marii Adunări Naționale va avea loc un concert cu participarea a doi cântăreți ruși.

Igor Dodon și Vadim Krasnoselskii - Sputnik Moldova
Politică
Igor Dodon la Bender: Exprim convingerea unanimă privind necesitatea unui dialog

Potrivit președintelui țării, Igor Dodon, concertul va avea loc în seara zilei de 8 mai — care va fi culminat cu un spectacol de focuri de artificii.

Șeful statului a anunțat într-o postare pe o rețea de socializare că pe data de 9 mai, cetățenii împreună cu acesta vor mărșălui din Piața Marii Adunări Naționale până la Complexul Memorial „Eternitate", unde va avea loc ceremonia de depuneri de flori.

„În seara zilei de 8 mai, în Piața Marii Adunări Naționale va avea loc un concert festiv cu participarea lui Oleg Gazmanov, artist al poporului al Federației Ruse și Denis Maidanov, artist emerit al Rusiei. După concert, va avea loc un grandios foc de artificii cu prilejul Zilei Victoriei.

Pe data de 9 mai, zeci de mii de cetățeni, tradițional, împreună cu președintele vor defila din Piața Marii Adunări Naționale pînă la Complexul Memorial "Eternitate".

La fel ca în anii precedenți, în cadrul Marșului Victoriei va avea loc acțiunea "Regimentul Nemuritor", participanții căreia vor purta fotografiile eroilor, căzuți pe câmpul de luptă în Marele Război pentru Apărarea Patriei", a scris Igor Dodon pe pagina sa oficială de Facebook.

 

Fluxul de știri
0