Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Prima declarație pe care a făcut-o noul director SIS în fața ofițerilor de securitate

© Photo : Serviciul de Informaţii şi SecuritateVasile Botnari este noul director al Serviciului de Informaţii şi Securitate
Vasile Botnari este noul director al Serviciului de Informaţii şi Securitate - Sputnik Moldova
Abonare
Preşedintele Legislativului, Andrian Candu, l-a prezentat pe noul director SIS colectivului Serviciului de Informații și Securitate.

CHIȘINĂU, 3 mai – Sputnik. Parlamentul Republicii Moldova l-a numit, joi, pe Vasile Botnari în funcția de director al Serviciului de Informații și Securitate al Republicii Moldova. După ce noul șef al SIS a depus jurământul în Parlament, preşedintele Legislativului, Andrian Candu, l-a prezentat pe Vasile Botnari colectivului Serviciului de Informații și Securitate.

Candu i-a urat succes noului director SIS în activitatea sa împreună cu echipa de  profesioniști de la SIS.

Vasile Botnari - Sputnik Moldova
Politică
SIS are un nou director. Detaliile care nu le știai despre noul șef de la securitate

Vasile Botnari  a declarat că apreciază competenţa profesională a ofiţerilor de informaţii şi securitate. Noul șef de la SIS s-a arătat convins că alături de o asemenea echipă va reuşi să realizeze toate obiectivele puse în fața instituției pe care o conduce. 

Directorul SIS a menţionat că, în perioada imediat următoare, după discuţiile purtate cu echipa managerială, va veni cu noi propuneri în vederea asigurării unui cadru funcţional adecvat  pentru a putea răspunde provocărilor în adresa securităţii statului.

Fluxul de știri
0