Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Avertizare! Trebuie să știi asta, dacă vrei să ieși în oraș de 1 Mai

© Sputnik / Rodion ProcaPoliția
Poliția - Sputnik Moldova
Abonare
Polițiștii au emis un avertisment în legătură cu desfășurarea unor manifestații, organizate cu prilejul zilei de 1 Mai.

CHIȘINĂU, 30 apr — Sputnik. Poliția Moldovei informează locuitorii capitalei că, pe data de 1 mai, între orele 8.00 —14.00, se va desfășura o manifestație în fața Parlamentului Republicii Moldova, cu prilejul Zilei Internaționale a Solidarității oamenilor muncii. De asemenea, va avea loc un marș în două coloane (pe un singur sens al carosabilului).

Traseul marșului va fi următorul: Circ — bd. Renașterii Naționale — bd. Grigore Vieru — str. C. Tănase — str. Sf. Mitropolit Gavriil Bănulescu-Bodoni — bd. Ștefan cel Mare și Sfânt — Parlamentul RM, Academia de Științe a Moldovei — bd. Ștefan cel Mare și Sfânt — Parlamentul Republicii Moldova.

Bani - Sputnik Moldova
Începând cu 1 mai, salariile în Moldova nu vor mai fi la fel. Iată de ce!

Conducătorii auto sunt rugați să circule cu maximă atenţie și să respecte cu strictețe regulamentul circulației rutiere  precum și indicaţiile inspectorilor de patrulare.

Totodată, este menționat faptul că participanții sunt obligați să respecte legislaţia, ordinea publică şi cererile legitime ale organizatorilor, iar în timpul întrunirii să nu deţină arme, obiecte explozive, sau orice substanțe interzise sau alte obiecte care ar putea pune în pericol viaţa sau sănătatea oamenilor.

”Poliția mizează pe responsabilitatea organizatorilor și respectarea de către aceștia a Legii cu privire la întruniri și îndeamnă toți participanții să informeze polițiștii imediat ce observă un obiect suspect, persoane dubioase sau sunt martorii unei situații de destabilizare a ordinii publice”, este menționat într-un comunicat al instituției.

În această zi, oamenii legii vor asigura ordinea publică în întreaga țară.

Fluxul de știri
0