Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Nemaipomenit: Iată ce vrea să le facă Irina Rimes părinților ei

Abonare
Irina Rimes este gata să ia o decizie radicală care ar putea să-i schimbe viața. Iată despre ce este vorba

CHIȘINĂU, 28 apr — Sputnik. Cunoscuta interpretă originară din țara noastră Irina Rimes a făcut un anunț bombă pentru presa de peste Prut. Aceasta a declarat în mai multe interviuri că se simte singură în România și că ar dori să petreacă mai mult timp alături de familia sa. Artista are un program încărcat și rar reușește să revină acasă pentru a-și vedea familia. Vedeta intenționează să le cumpere părinților ei o casă la poalele munților în România. 

Natalia Gordienko - Cheia (2017) - Sputnik Moldova
Natalia Gordienko, Irina Rimes și o cheie furată - VIDEO

„Ei știu cât este de frumos în România. M-am gândit că atunci când vor ajunge la vârsta a treia, să le fac, nu știu cum să spun, să-i conving să se mute la munte. Undeva în Sinaia sau în Predeal. Să le cumpăr o căsuță mică și să se mute acolo. Ei iubesc muntele, iar când nu o mai avea ce să facă în Moldova, când doar își vor trăi bătrânețile, atunci să le trăiască la munte", a declarat interpreta într-un interviu pentru Libertatea.ro.

Artista a mai spus că fratele ei nu are de gând să se mute în România, întrucât și-a aranjat viața în Moldova.

„E contabil șef la 21 de ani și se mândrește foarte tare cu asta. Are o iubită, are casă, el e foarte bine acolo unde e. Și mentalitatea lui este de așa natură: el e moldovean, moldovean. Nu e că nu vrea să plece, doar că cred că acolo este apa lui, acolo s-ar simți cel mai bine", a mai spus Irina Rimes.

Irina le-a mai spus jurnaliștilor că a fost o perioadă în depresie atunci când s-a mutat la Chișinău și că s-a acomodat cu greu noului mod de viață. 

Fluxul de știri
0