Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Natalia Gordienko, Irina Rimes și o cheie furată - VIDEO

Abonare
Natalia Gordienko își îndeamnă fanii să urmărească noul ei videoclip în care interpreta îi fură cheia inimii unui model

După ce interpreta Natalia Gordienko a lansat de Ziua Îndrăgostiților videoclipul la piesa "Beată" (piesă este în limba rusă, cu denumirea în original „Пьяная”), astăzi vedeta a anunțat pe pagina sa de Facebook că a pregătit o nouă producție video, și anume clipul la piesa „Cheia”.

„Vreau să vă prezint în premieră noul meu video clip a piesei #CHEIA, compusă de Irina Rimes. 🗝❤😍 După succesul răsunător al clipului #ПЬЯНАЯ, am decis să continui tandemul artistic cu Katy Sunnykova, colaborând și la clipul muzical #CHEIA”, a scris Gordienko pe Facebook.

Ea a mai precizat că videoclipul este elegant și stilat și îi mulțumește modelului Alim Khokonov pentru că a acceptat să joace rolul îndrăgostitului căruia eroina, adică Natalia, îi fură cheia inimii.

„Vreau să-i mulțumesc din suflet modelului Alim Khokonov, pentru că a acceptat să facă parte din echipa de filmări, jucând rolul îndrăgostitului căruia eroina mea îi fură cheia inimii”, a menționat interpreta.

Fluxul de știri
0