Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Caz grav la Chișinău: Femeie spulberată chiar pe trecerea de pietoni

© Sputnik / Miroslav Rotariпешеходный переход trecere de pietoni
пешеходный переход trecere de pietoni - Sputnik Moldova
Abonare
O femeie a fost lovită de o mașină chiar pe trecerea de pietoni - nenorocirea s-a întâmplat astăzi în Capitală.

CHIȘINĂU, 27 apr — Sputnik. Nu ne putem simți în siguranță nici pe trecerile de pietoni. O femei de 33 de ani a fost lovită pe zebră de un conducător auto în sectorul Botanica al Capitalei. Potrivit ofițerului de presă al direcției de poliție al municipiului Chișinău, Natalia Stati, femeia a fost spulberată la intersecția străzilor Independenței cu bulevardul Dacia. 

Accident în Capitală, minor spulberat pe trecerea de pietoni - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Mai mulți pietoni au fost loviți pe zebră. Cum a reacționat Poliția

"La trecerea de pietoni este semafor. Poliția se află la fața locului și urmează să stabilească cine a încălcat regulile circulației rutiere" a declarat Natalia Stati pentru Sputnik Moldova.

Lovitura a fost atât de puternică încât femeia a căzut și a suferit diverse traumatisme la cap. Aceasta a fost transportată la Spital de Urgență. Starea ei este stabilă.

La volanul automobilului se afla un bărbat de 33 de ani. Poliția urmează să stabilească toate circumstanțele în care s-a produs accidentul. 

Fluxul de știri
0