Виноградник - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Ministrul Gaburici, supărat foc pe Agenția Transport Auto și Poliția de Patrulare

© Sputnik / Miroslav RotariChiril Gaburici
Chiril Gaburici - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
Yandex newsTelegram
Ministrul Economiei, Chiril Gaburici, a criticat activitatea angajaților de la Agenția Națională Transport Auto și Inspectoratul Național de Patrulare.

CHIȘINĂU, 27 apr – Sputnik. Ministrul Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici, a inspectat drumul principal din satul Bulboaca, raionul Anenii Noi.

Павел Филип - Sputnik Moldova
Se cunosc de mult timp. Ce spune Pavel Filip despre Chiril Gaburici

Oficialul a reacționat la plângerea depusă de locuitori, care spun că, din cauza mașinilor de mare tonaj ce circulă prin localitate, casele lor riscă să se prăbușească.

Gaburici a dat indicații responsabililor de la Agenția Națională Transport Auto (ANTA) ca, împreună cu Inspectoratul Național de Patrulare (INP), să monitorizeze traficul rutier și să aplice amenzi conducătorilor auto care nu respectă indicatoarele rutiere. Pentru circulația mașinilor de mare tonaj este un drum de ocolire a satului Bulboaca.

„Dacă subiectul a ajuns la ministru, înseamnă că cineva nu-și face treaba”, a declarat Gaburici.

Bani din partea statului pentru dezvoltarea afacerilor: Iată cum poți deveni beneficiar>>>

La indicația ministrului Gaburici, ANTA urmează să efectueze controlul greutății pe axă, pentru a nu permite accesul în localitate a camioanelor care depășesc greutatea de 12 tone.

Fluxul de știri
0