Podcasturi
Comentariile experților, puncte de vedere în probleme de actualitate, opinii controversate – în podcasturile și emisiunile Sputnik Moldova

Se cunosc de mult timp. Ce spune Pavel Filip despre Chiril Gaburici

© Sputnik / Miroslav RotariПавел Филип
Павел Филип - Sputnik Moldova
Abonare
Prim-ministrul Pavel Filip are doar cuvinte de laudă la adresa noului ministru al Economiei și Infrastructurii, Chiril Gaburici
Se cunosc de mult timp. Ce spune Pavel Filip despre Chiril Gaburici

Pavel Filip spune că fostul premier este un profesionist, iar rezultatele obținute în activitatea sa demonstrează acest lucru.

„De la bun început vreau să-i mulțumesc dlui Chiril Gaburici pentru faptul că a acceptat această funcție. Avem o relație de prietenie mai veche și era important să știm că la cârma acestui minister, care este cel mai mare din actualul Guvern, este un om care este un manager eficient, iar acest lucru l-a demonstrat prin activitatea sa", a declarat Pavel Filip în prezența echipei de la Ministerul Economiei și Infrastructurii.

Precizăm că Chiril Gaburici are 41 de ani și este licențiat în economie la Universitatea Slavonă.

Din 2008 până în 2012, Gaburici a fost directorul unei companii de telefonie mobilă din Moldova. Ulterior, acesta a fost „transferat" în funcția de director al unei companii de telefonie mobilă din Azerbaidjan.

În februarie 2015, cu voturile PLDM, PDM și PCRM, Chiril Gaburici a fost învestit în funcția de prim-ministrul al Republicii Moldova, funcție pe care a deținut-o până în luna iunie a aceluiași an.

Fluxul de știri
0