Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Strigător la cer: A supus o copilă de șapte ani la perversiuni sexuale

CC0 / Pixabay / MadalinIonut / Copil
Copil - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat de 55 de ani ar putea să stea după gratii pentru agresarea sexuală a unei minore de doar șapte ani.

CHIȘINĂU, 27 apr — Sputnik. Un bărbat de 55 de ani din raionul Anenii Noi ar putea să facă ani grei la pușcărie. Acesta este bănuit că ar fi supus la perversiuni sexuale o copilă de șapte ani. 

Эвакуация детей из дома ребенка в Луганске - Sputnik Moldova
Accidente
Un pedofil a batjocorit în lift o fetiță de numai trei ani, apoi a fugit

Potrivit ofițerului de presă al Inspectoratului de Poliție Anenii Noi, Silvia Vetco, individul este vecinul minorei. Acesta a chemat fetița în casa lui, i-a oferit un prânz după care s-a dezbrăcat, obligând-o și pe minoră să-și scoată hainele, după care a supus-o diverselor perversiunilor sexuale.

"Poliția a fost alertată de bunica victimei. Femeia a povestit că fetița a lipsit de acasă câteva ore, iar când s-a întors i-a spus bunicii că a fost agresată sexual de vecinul lor. Copila a fost internată în spital pentru mai multe investigații medicale. Aceasta va beneficia și de consiliere psihologică", a declarat pentru Sputnik Moldova ofițerul de presă al raionului Anenii Noi, Silvia Vetco.

În acest caz a fost inițiat un proces penal pentru agresiune sexuală. În urma expertizei medicale se va stabili dacă bărbatul va fi reținut. 

Fluxul de știri
0