Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Un pedofil a batjocorit în lift o fetiță de numai trei ani, apoi a fugit

© Sputnik / Valeriy Melnikov / Accesați arhiva multimediaЭвакуация детей из дома ребенка в Луганске
Эвакуация детей из дома ребенка в Луганске - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr învinuit de săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală față de un copil mic va ajunge în fața judecății din Râbnița.

TIRASPOL, 23 — Sputnik, Irina Leahova. Direcția Comitetului de anchetă din Râbnița a confirmat concluzia de învinuire în dosarul penal intentat pe numele lui Denis Șevcenko, tânărului de 21 de ani care a agresat sexual un copil, transmite corespondentul Sputnik, făcând referire la serviciul de presă al Comitetului.

Tânărul a atacat fetița de trei anișori în liftul unui bloc locativ din orașul Râbnița. Micuța era însoțită de sora ei de nouă ani. Copilele se întorceau acasă de la o plimbare.

A North Carolina ethics commission may have accidentally legalized sexual bribery. - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Un învăţător a violat mai mulţi elevi şi a avut relaţii intime cu un profesor

„Când ușile de la cabina liftului s-au deschis, Șevcenko se afla înăuntru. Acesta a îmbrâncit-o pe sora mai mare, rămânând singur cu cea mică. După care a blocat liftul între etaje", menționează responsabilii de la serviciul de presă al Comitetului de anchetă.

Urcând scările până la apartament, sora mai mare i-a spus mamei ce s-a întâmplat. Femeia a chemat liftierul care a reușit să deschidă ușile ascensorului peste 15 minute. Pedofilul a fugit de la fața locului chiar sub ochii mamei care și-a găsit fiica în stare de inconștiență. Fetița a fost spitalizată.

Câteva ore mai târziu, Șevcenko a fost reținut.

„Ținând cont de gravitatea infracțiunii pe care a comis-o și de amploarea rezonanței acestui caz în societate, Șevcenko a fost reținut pe perioada anchetei prealabile", a specificat sursa.

Investigațiile pe marginea acestei infracțiuni au durat două luni. La moment, cazul este examinat în instanță.

Citiţi, priviţi, ascultaţi Sputnik Moldova în limba maternă — accesaţi aplicaţiile mobile pe Smartphone-uri şi tablete.

Accesaţi aplicaţiile pentru iPhone >>

Accesaţi aplicaţiile pentru Android >>

Fluxul de știri
0