Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Procurorul General va veni în Parlament. Motivul pentru care a fost chemat

© Sputnik / Мирослав РотарьЭдуард Харунжен
Эдуард Харунжен - Sputnik Moldova
Abonare
Procurorul General al Republicii Moldova, Eduard Harunjen, se pregătește să vină în fața deputaților de la Chișinău. Iată motivul pentru care a fost chemat.

CHIȘINĂU, 26 apr – Sputnik. Procurorul General al Republicii Moldova, Eduard Harunjen, va veni săptămâna viitoare în Parlament. Procurorul va fi audiat în cadrul unei ședințe comune a Comisiei juridice, numiri și imunități și Comisiei securitate, apărare și ordine publică. 

Генеральное собрание прокуроров - Sputnik Moldova
Societate
Toți procurorii din Moldova sunt convocați pe 17 noiembrie la Chișinău

Președintele Comisiei juridice, numiri și imunități, Raisa Apolschi, a declarat joi, 26 aprilie, în cadrul ședinței în plen a forului legislativ că cele două comisii se vor întruni imediat după minivacanța de 1 mai.

”În Parlament a fost trimis raportul de activitate al Procuraturii Generale. Comisia juridică, numiri și imunități împreună cu comisia securitate, apărare și ordine publice se vor întruni pe data de 2 mai pentru a audia raportul de activitate al Procuraturii”, a declarat Apolschi.

Ulterior, raportul de activitate al Procuraturii Generale va fi prezentat de către Procurorul General, Eduard Harunjen, în cadrul ședinței în plen a Parlamentului.

Fluxul de știri
0