Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

„No How” de la ANSA - vezi ce au inventat autoritățile

Abonare
Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor a inventat o nouă metodă de recepționare a plângerilor din partea consumatorilor.

CHIȘINĂU, 26 apr — Sputnik. Prima boxă pentru petiții, marca „ANSA", a fost instalată într-un supermarket din Capitală.

Pâine de casă - Sputnik Moldova
Societate
Oripilant: Un șoarece găsit în pâine - Iată ce a decis ANSA

ANSA a anunțat la începutul acestei luni că își dorește să fie mai aproape de consumatori prin instalarea mai multor „boxe speciale" în centrele comerciale prin care se vor putea recepționa petiții.

Astfel, Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor a instalat ieri o primă boxă la unul din cele mai mari magazine din rețeaua „Nr.1" din municipiul Chișinău.

Șeful Direcției de Supraveghere a Comerțului, Sergiu Sârghi, a menționat că ANSA intenționează să instaleze asemenea boxe în mai multe magazine alimentare din Chișinău și din alte orașe ale Republicii Moldova, pentru a menține astfel relații mai strânse cu consumatorii, interesele cărora le protejează Agenția.

Îngrozitor: Iată ce făceau angajații unei patiserii din Capitală — asta mâncăm noi>>>

Oficialul s-a referit și la mecanismul de funcționare a acestei modalități de testare a deservirii populației în centrele de comerț alimentar, menționând că — inspectorii teritoriali, responsabili de sector vor extrage periodic petițiile, cel puțin odată în săptămâna și vor reacționa operativ, la soluționarea problemelor semnalate.

Fluxul de știri
0